Beste leden,
Deze regels zullen aangepast worden in mei naar gelang de voorwaarde dat er ons opgelegd zullen worden


OPGELET!
Naar aanleiding van de nationale veiligheidsraad  zijn er nieuwe maatregelen van kracht op onze hondenschool!

1. Bij aankomst op de club verplicht handen ontsmetten. Een bus handgel staat klaar.

2. Mondmaskers zijn verplicht: - bij het verplaatsen binnen de club - bij het gebruik van het toilet - als je toeschouwer bent

3. Geen mondmasker verplicht tijdens de training op de terreinen

4. De kantine blijft open. Als je aan tafel zit en iets wil drinken, ben je niet verplicht een mondmasker te dragen. Bestellen zullen worden opgenomen aan tafel.

5. Vanaf 29/07 vragen we aan alle bezoekers om hun naam en telefoonnummer te registreren! Hiervoor zullen strookjes voorzien worden in de clublokaal en er zal een QR code beschikbaar zijn om je online te registreren.Dit zal 14 dagen bewaart worden.


Elke geleider dient zich voor elke les in te schrijven via het formulier dat terug te vinden is op onze website.

Wil je nakijken voor welke lessen je al ingeschreven bent? Neem dan een kijkje op vanaf augstus op onze pagina onder COVID inschrijving

Elke geleider dient te verwittigen indien hij/zij toch niet naar de les kan komen via mail of facebook messenger (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Indien een klas groter is dan 10 personen, wordt deze indien mogelijk gesplitst."

De maatregelen zoals voorheen blijven van kracht: afstand houden (1.5m) op het terrein, de parking en de plasweide zelf water voorzien voor de hond aan de auto kom op tijd, je zal je moeten aanmelden aan de deur van de kantine vooraleer je het terrein op kan.
 
 
Het bestuur en de instructeurs dank u!
 
 

Contact

Bel ons
0477/80.30.24
Terrein
oyenbrugstraat 1850 Grimbergen
e-mail
info@deparelsvanbrabantgrimbergen.be